Lahodná zmes arabiky a robusty v pomere cca 40:60, jemne vypražená. Zmes tých najlepších zŕn, pochádzajúcich zo strednej Ameriky a Brazílie. Káva sa praží v Portugalsku jemným a pomalým procesom zo zmesi aromatických zŕn Arabica 40 % s výraznými zrnkami Robusta 60 %, čím je dosiahnutá jemná a výnimočná chuť.
Café Au Lait (veľký hrnček kávy s mliekom). Veľký raňajkový hrnček plný chutné kávy s mliekom s jemnou penou na povrchu si teraz môžete pripraviť pomocou iba jedinej kapsule. Kapsula obsahuje zmes rozpustnej kávy a plnotučného mlieka pre dokonalý začiatok Vášho dňa!
Vychutnajte si intenzívnu chuť espressa z pohodlia domova. Káva Nescafé Dolce Gusto Espresso Intenso je kombináciou výraznej chuti, zamatovej krémy a nezabudnuteľnej arómy. Zmes arabiky a robusty sa prelína do silnej chuti, ktorá uspokojí aj náročných milovníkov silnej kávy.
Kvalitný papierový pohár Nescafé white 180 ml vhodný pre použitie v kávových automatoch . Maximálny objem po okraj je 218 ml. Priemer okraja pre viečko je 70,3 mm. Viečko vhodné pre tento pohár nájdete v odkaze Mohlo by Vás zaujať aj :
POZRITE SI NAŠE MNOŽSTEVNÉ ZĽAVY V TABUĽKE.
Kvalitný papierový pohár Nescafé white 300 ml vhodný pre použitie v kávových automatoch. Maximálny objem po okraj je 350 ml. Priemer okraja pre viečko je 80 mm. Viečko vhodné pre tento pohár nájdete v odkaze Mohlo by Vás zaujať aj .
POZRITE SI NAŠE MNOŽSTEVNÉ ZĽAVY V TABUĽKE:
Želé s chuťou banánov máčané v horkej čokoláde. Dajte si obľúbenú tyčinku s banánovým želé máčaným v horkej čokoláde. Obsahuje len prírodné arómy. Neobsahuje glutén.
Tyčinka s pistáciovou príchuťou 60% a karamelom máčaná v horkej čokoláde 25%. Jemne našľahaná pistáciová náplň s tenkou vrstvou karamelu v lahodnej horkej čokoláde.
Espresso! Dobré Espresso spoznáte podľa vrstvy napenené kávy, ktorá zostáva na povrchu a pomáha tak uchovať chuť a arómu. Dokonalá pena vzniká kombináciou prvotriednej kávy a správneho tlaku vo Vašom stroji. Výrazná pena dokladá, že máte v ruke prvotriednej šálku kávy.
Každý nápoj z espressa, ktorý pre vás ručne pripravujeme, začína práve tu. Naša cesta začala v roku 1975 hľadaním dokonalej kombinácie kávových zŕn a spôsobu praženia. Po intenzívnom experimentovaní sme získali kávu, ktoroú práve držíte v ruke. Recept na karamelovú sladkosť - taký dokonalý, že sme ho nikdy nemuseli meniť.
Vždy sme mali radi kávu z Kolumbie. A nič nám túto lásku nepripomenie lepšie ako návšteva kávovej farmy. Jazda krkolomnými prašnými cestami so strmou skalnou stenou na jednej strane a vzduchoprázdnom ťahajúcim sa tisícky metrov na druhej. Pre nás táto cesta vždy stojí za to, už len pre zaoblené telo, šťavnatú chuť a typická orieškový dozvuk tejto 100% kolumbijskej kávy.