Julius Meinl Caffe Crema Wiener Art z pražiarne Julius Meinl je zvlášť vhodná na prípravu klasického viedenského espressa. Fascinuje svojou jemnou, dlhotrvajúcou penou a skutočne zmyselnou arómou. Zrná arabiky pochádzajú z oblastí Brazílie a Strednej Ameriky. Čokoládovohnedé praženie dáva tejto káve obzvlášť silnú, zaguľatenú chuť.
Káva Julius Meinl sa podáva v najlepších kaviarňach nielen vo Viedni už od roku 1862. Viedenské praženie kávy vytvára ideálny základ pre prípravu typických viedenských kávových špecialít. Nechajte sa aj Vy zlákať znamenitou chuťou tejto kávy. Je vhodná na prípravu espressa.
Táto zmes je kombináciou výberových káv z Južnej a Strednej Ameriky a Ázie - zmes intenzívnych káv ako vôňou, tak chuti. Náznaky vône pripomínajúce horkú čokoládu a kakao.
Zrnková káva Trend Collection Caffe Crema Intenso Julius Meinl sú starostlivo vybrané kávové zrná z Južnej Ameriky a Ázie. Káva sa vyznačuje plným a silnou arómou, jemnou chuťou a vyváženú dochuťou a obvzlášť zamatovou penou. Je obzvlášť vhodná na prípravu s mliekom.
Káva je pražená v pražírnách vo Viedni alebo v talianskej Vincenze s veľkými skúsenosťami a citom. Šetrným pražením vzniká čokoládovo hnedý viedenský stupeň hnědosti kávy. Káva sa po upražení obratom zabalí tak, aby bolo ochránené arómu. Nepretržitá kontrola a ochutnávka od surovín až po hotový produkt garantujú, že sa do šálky kávy dostane len tá najlepšia a najkvalitnejšia káva.
Vďaka typickému viedenskému peraženiu s čiastočne ovocným nádychom a jemnou
arómamou je toto espresso ideálny základ pre prípravu viedenského espressa.
Táto káva sľubuje vášnivý chuťový zážitok zakončený jemnou dochuťou. Tradične sa
servíruje s malou mliekovničkou.
Na prípravu tejto zmesi sa používajú iba vybrané zrná arabiky z najlepších horských oblastí sveta.
Vďaka svojej dokonalej rovnováhe je ideálny na prípravu typickej viedenskej kávy typu „melange“.
Láka svojou zmyselnou vôňou a fascinuje vďaka svojej plnej chuti a jemnou krémou.
Ak chcete pripraviť dokonalý „Melange“, naplňte veľkú šálku jedným espressom, horúcim
mliekom a navrch pridajte trochu mliečnej peny.
Táto jedinečná zmes s typickým viedenským pražením je ideálna na prípravu typu
„Mokka“. Vyznačuje sa silnou a intenzívnou chuťou a krémou s farbou lieskových orechov. Túto kávu
doporučujeme obohatiť mliekom, alebo smotanou.
Vyvážená kávová zmes svetlo pražených zŕn Arabika a Robusta z južnej Ameriky a Ázie s intenzívnou chuťou a čokoládovými tónmi.
Káva plná so silnou arómou a delikátnou cremou.