Smotana do kávy Nestlé Coffee Mate 1kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nestlé Coffee Mate smotana 1 kg

Smotana do kávy od renomovanej firmy Nestlé. Top kvalita. Najobľúbenejšia voľba pre kávové automaty.

Ks Jednotková zľava Cena
12 5% 13,01 € /kus
24 10% 12,32 € /kus
36 15% 11,64 € /kus
48 20% 10,95 € /kus

13,69 € s DPH

11,41 € bez DPH

check ZASIELAME IHNEĎ

2% z hodnoty tovaru Vám pripíšeme do peňaženky ak ste zaregistrovaný - 0,27 €

local_shipping Kedy dostanem tovar?

Packeta Streda 26.06.2024
Kurier DPD Utorok 25.06.2024
Kurier UPS Utorok 25.06.2024

obrázek
Kúpte si tento produkt a získajte až 0,27 € aj keď nie ste registrovaný.

Viac informácií o vernostnom programe nájdete tu: Moja peňaženka a zľavy



  • Poštovné 3,50€ Packeta do hmotnosti 5 kg
4,90€ Kuriér DPD alebo UPS Poštovné 3,50€ Packeta do hmotnosti 5 kg 4,90€ Kuriér DPD alebo UPS
  • Predĺžené vrátenie tovaru  až do 30 dní bez udania dôvodu a s poštovným zdarma Predĺžené vrátenie tovaru až do 30 dní bez udania dôvodu a s poštovným zdarma
  • Výhodný vernostný program 2 % z každého nákupu späť. Výhodný vernostný program 2 % z každého nákupu späť.
  • Expresná doprava už do 24 hod Expresná doprava už do 24 hod
  • Dodanie: Packeta výdajné miesta a Z - boxy, kuriérom DPD a UPS Dodanie: Packeta výdajné miesta a Z - boxy, kuriérom DPD a UPS
  • Spôsoby platby : dobierka, platobná karta, bankový prevod a QR kód, online bankový prevod Spôsoby platby : dobierka, platobná karta, bankový prevod a QR kód, online bankový prevod

Obchodný názov: Nestlé Coffee Mate

Popis:prášková náhrada smotany do kávy a čaju

Zloženie: glukózový sirup, plne stužený hydrogenerovaný palmojadrový tuk, regulátory kyslosti E340, MLIEČNA bielkovina, emulgátory E471, E472 e, arómy, (obsahujú MLIEKO), stabilizátory E451, E452, E331, protihrudkujúca látka E551, jedlá soĺ. Nie je určené ako potravina pre dojčatá, do 12 mesiacov.

Hmotnosť : 1000 g

Balenie : 1000 g

Odporúčané dávkovanie : 5 g/150 ml

Skladovanie : Skladujte v suchu a chlade

Výživové hodnoty: Výživové hodnoty v 100 g výrobku:

Energia: 2269 kJ/ 544 kcal

Tuky: 34,6 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 31,2 g

Sacharidy: 56,9 g z toho cukry : 8 g

Bielkoviny : 1,3 g

Soľ : 0,58 g

Vláknina: 0,1 g g

Krajina pôvodu: EÚ Distribútor: Nestlé Slovensko, s.r.o. Košovská cesta 56/11, 971 01 Prievidza, Tel: +421 46 542 43 26

NESTLÉ
8850124041968
Objednanie:                                                             Doručovacia adresa:

Všetky produkty dostupné k objednaniu sú skladom                    Fakturačná adresa alebo doručenie na inú adresu podľa výberu

Doručenie :                                                             Vrátenie tovaru:

Packeta, DPD a UPS                                                                            Predĺžená lehota na vrátenie tovaru až 30 dní

 Túto kávu pozná nespočetné množstvo ľudí a určite sa nachádza aj vo vašej domácnosti. Hoci je obľúbená medzi mnohými, jej história a kariérny postup zostávajú pre väčšinu skryté. Poďme si teda spolu prejsť cestu, po ktorej postupovala jedna z najznámejších bežných kávových spoločností.

            Najprv by sme si však mali povedať niečo o značke samotnej. Už na začiatok by som rád upozornil, že termín „bežný“ vyznie ako podstatné nedocenenie kvalít Nescafé. Na mysli sa má skôr jej široká dostupnosť a rozšírenosť v skoro všetkých väčších i menších potravinových reťazcoch. 

            Motto a trend Nescafé sa točia okolo rešpektu. Uvedomujú si, že veľké množstvo kreditu za ťažko odvedenú prácu patrí práve ľudom, ktorí zbierajú tieto kávové v horúcom prostredí Brazílie, Mexica, či iných oblastí.

Tieto kávové plantáže, či farmy sú často navštevované a kontrolované s cieľom priniesť nové inovatívne metódy starostlivosti a spracovania, ako aj dohliadanie na zdravie a spokojnosť svojich pracovníkov bez narušenia jedinečného spojenia s prírodou.

Bez našej planéty by tu nebola káva a rozhodne by sme tu neboli ani len my. Preto sa aj voči nej treba správať s rešpektom. V Nescafé tomu podriaďujú výrazne úsilie s cieľom znížiť škodlivý dopad na prostredie a prísť s čoraz viac vhodnými metódami práce, nech už ide o znižovanie vypúšťania škodlivých plynov do ovzdušia alebo šetrenie čoraz vzácnejšej vody a človekom vyťaženej prírody.

S tým súvisí aj ďalší bod kávového procesu výroby – balenie. Rešpekt voči káve samotnej, a tým nepriamo voči všetkým čo sa podieľali na jej výrobe je samozrejmý. Baleniu je prikladaná veľká pozornosť, aby sa nedopatrením neznehodnotila všetka tá ťažká práca a čas, ktorá bola dovtedy venovaná každému zrnku. Avšak ako som spomínal, otáča sa to spať na rešpekt k prírode a to používaním ľahko a opakovane recyklovateľným materiálov.

Teraz, keď už o čosi viac rozumieme princípom a ideálom tejto spoločnosti, poďme sa pozrieť odkiaľ to všetko pramení.

Čo možno veľa z vás nevie, korene Nescafé siahajú až do roku 1929 k spoločnosti Nestlé. Po krachu na Wall Street došlo k obrovskému prebytku produkcie kávy a Nestlé dostala za úlohu z toho vyťažiť.

 Na miesto bol poslaný kávový expert Max Morgenthaler, ktorého cieľom bolo vytvoriť vynikajúcu kávu obyčajným zaliatím vodou. On a jeho tím dlho pracovali, aby prišli na spôsob ako vytvoriť novú instantnú kávu zatiaľ čo by zachovali prirodzenú chuť kávy. To sa im podarilo až po dlhých rokoch a v roku 1938 bola založená spoločnosť Nescafé, odvodená od spojenia prvých troch písmen spoločnosti Nestlé a ich cieľového produktu výroby – kávy.

Zakladajúca továreň bola postavená v roku 1938 v Orbe vo Švajčiarsku a funguje dodnes. V roku 1961 sa prišlo s revolučným nápadom. Miesto dovtedy využívaných plechových nádob sa začala káva predávať v sklenených nádobách, najprv v Japonsku a po tamojšom úspechu aj v Európe.

Avšak vráťme sa pár rokov späť. Napriek tomu, že situácia v Nescafé vyzerala okolo roku 1938 veľmi sľubne, udalosti roku 1939 a nasledujúcej vojny ju nenechali nepoznačené. No aj počas tohto obdobia dokázala fungovať a ich instantná káva bola dodávaná a výrazne obľubovaná Americkými vojakmi. Po vojne Nescafé exportovala aj do Francúzska a Anglicka,  no aj tak zostala jej najväčším veľvyslancom americká armáda.

Dnes už je obľúbená vo vyše 180 krajinách svet a okrem toho sa dostala na ozaj „špičkové miesta“. Existuje fotka z roku 1953 zobrazujúca Edmunda Hillariho a Tenzinga Norgaya ako si dopriavajú práve túto kávu počas expedície na Mount Everest a zas roku 1969 sa spolu s prvým človekom stala Nescafé prvou kávou na mesiaci.

A ak sa nejaká káva dostane na vrchol sveta a dokonca aj na Mesiac, rozhodne si zaslúži aj miesto vo vašom srdci.

Mohlo by vás zaujímať aj
chat Komentáre (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right