
JULIETTA ČERSTVÁ PRAŽENÁ KÁVA
-
POSTUP SPRACOVANIA ČERSTVO PRAŽENEJ KÁVY JULIETTA
-
Zelená káva ako surovina, či už pochádza z vlastnej plantáže nášho dodávateľa čerstvo praženej kávy alebo nie, sa pred pražením kontroluje v laboratóriu, či vyhovuje predpísaným normám a či jej kvalita sa zhoduje s deklarovanými údajmi. Z rešpektu a úcty ku káve výrobca používa na praženie modernú a pokročilú techniku od firmy Coffee -Tech Engineering. Výsledky a pražiace profily získané na laboratórnej pražiarni sa aplikujú potom do väčšej, komerčnej pražiarne. Aj po upražení je káva kontrolovaná. Odobrané vzorky sa degustujú (cupping) a meria sa pri nich stupeň praženia (Agtron), prípadne pH.
- Prečítať celý článok : https://tvojakava.sk/blog/kava/julietta-cerstvo-prazena-kava.html
Počet produktov: 11