Nestlé Cacao Mix horúca čokoláda 1 kg
Lahodná zmes skôr tmavej čokolády k príprave horúceho nápoja. Obsahuje 14% kakaovej hmoty. Skutočne lahodný pôžitok pri každom pohári čokolády.
2% z hodnoty tovaru Vám pripíšeme do peňaženky ak ste zaregistrovaný - 0,22 €
Packeta | Štvrtok 17.10.2024 |
Kurier DPD | Streda 16.10.2024 |
Kurier UPS | Streda 16.10.2024 |
-
Poštovné Packeta - 3,50 € / max 5 kg / Poštovné kuriér DPD alebo UPS - 4,90 €
-
Predĺžené vrátenie tovaru až do 30 dní bez udania dôvodu + VRÁTENIE tovaru cez Packetu ZDARMA / platí len pre spotrebiteľov nie pre firmy/
-
Výhodný vernostný program 2 % z každého nákupu späť.
-
Expresná doprava už do 24 hod
-
Dodanie: Packeta výdajné miesta a Z - boxy, kuriérom DPD a UPS
-
Spôsoby platby : dobierka, platobná karta, bankový prevod a QR kód, online bankový prevod
Obchodný názov: Nestlé horúca čokoláda Cacao Mix 1 kg
Zloženie: cukor, odtučnený kakaový prášok(14%), sušená sladká SRVÁTKA, sušené odtučnené MLIEKO 13,6 %, zahusťovadlo E466, soľ, Aróma
Alergény: sušená sladká srvátka, mlieko
Hmotnosť : 1000 g
Balenie : 1000 g
Dávkovanie : 25 g / 150 ml
Návod na prípravu : Jednu dávku 25 g nasypte do nádoby a zalejte max.150 ml horúcej vody a dôkladne premiešajte.
Skladovanie : Skladujte na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote
Výživové hodnoty:
Výživové hodnoty v 100 g výrobku:
Energia: 1568 kJ/ 370 kcal
Tuky: 1,9 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 1 g
Sacharidy: 76,3 g z toho cukry : 74,1 g
Bielkoviny : 9,5 g
Soľ : 1,03 g
Vláknina: 5,1 g
Krajina pôvodu: Česká republika
Distribútor: Nestlé Slovensko, s.r.o. Košovská cesta 56/11, 971 01 Prievidza, Tel: +421 46 542 43 26
Objednanie: Doručovacia adresa:
Všetky produkty dostupné k objednaniu sú skladom Fakturačná adresa alebo doručenie na inú adresu podľa výberu
Doručenie : Vrátenie tovaru:
Packeta, DPD a UPS Predĺžená lehota na vrátenie tovaru až 30 dní
Túto kávu pozná nespočetné množstvo ľudí a určite sa nachádza aj vo vašej domácnosti. Hoci je obľúbená medzi mnohými, jej história a kariérny postup zostávajú pre väčšinu skryté. Poďme si teda spolu prejsť cestu, po ktorej postupovala jedna z najznámejších bežných kávových spoločností.
Najprv by sme si však mali povedať niečo o značke samotnej. Už na začiatok by som rád upozornil, že termín „bežný“ vyznie ako podstatné nedocenenie kvalít Nescafé. Na mysli sa má skôr jej široká dostupnosť a rozšírenosť v skoro všetkých väčších i menších potravinových reťazcoch.
Motto a trend Nescafé sa točia okolo rešpektu. Uvedomujú si, že veľké množstvo kreditu za ťažko odvedenú prácu patrí práve ľudom, ktorí zbierajú tieto kávové v horúcom prostredí Brazílie, Mexica, či iných oblastí.
Tieto kávové plantáže, či farmy sú často navštevované a kontrolované s cieľom priniesť nové inovatívne metódy starostlivosti a spracovania, ako aj dohliadanie na zdravie a spokojnosť svojich pracovníkov bez narušenia jedinečného spojenia s prírodou.
Bez našej planéty by tu nebola káva a rozhodne by sme tu neboli ani len my. Preto sa aj voči nej treba správať s rešpektom. V Nescafé tomu podriaďujú výrazne úsilie s cieľom znížiť škodlivý dopad na prostredie a prísť s čoraz viac vhodnými metódami práce, nech už ide o znižovanie vypúšťania škodlivých plynov do ovzdušia alebo šetrenie čoraz vzácnejšej vody a človekom vyťaženej prírody.
S tým súvisí aj ďalší bod kávového procesu výroby – balenie. Rešpekt voči káve samotnej, a tým nepriamo voči všetkým čo sa podieľali na jej výrobe je samozrejmý. Baleniu je prikladaná veľká pozornosť, aby sa nedopatrením neznehodnotila všetka tá ťažká práca a čas, ktorá bola dovtedy venovaná každému zrnku. Avšak ako som spomínal, otáča sa to spať na rešpekt k prírode a to používaním ľahko a opakovane recyklovateľným materiálov.
Teraz, keď už o čosi viac rozumieme princípom a ideálom tejto spoločnosti, poďme sa pozrieť odkiaľ to všetko pramení.
Čo možno veľa z vás nevie, korene Nescafé siahajú až do roku 1929 k spoločnosti Nestlé. Po krachu na Wall Street došlo k obrovskému prebytku produkcie kávy a Nestlé dostala za úlohu z toho vyťažiť.
Na miesto bol poslaný kávový expert Max Morgenthaler, ktorého cieľom bolo vytvoriť vynikajúcu kávu obyčajným zaliatím vodou. On a jeho tím dlho pracovali, aby prišli na spôsob ako vytvoriť novú instantnú kávu zatiaľ čo by zachovali prirodzenú chuť kávy. To sa im podarilo až po dlhých rokoch a v roku 1938 bola založená spoločnosť Nescafé, odvodená od spojenia prvých troch písmen spoločnosti Nestlé a ich cieľového produktu výroby – kávy.
Zakladajúca továreň bola postavená v roku 1938 v Orbe vo Švajčiarsku a funguje dodnes. V roku 1961 sa prišlo s revolučným nápadom. Miesto dovtedy využívaných plechových nádob sa začala káva predávať v sklenených nádobách, najprv v Japonsku a po tamojšom úspechu aj v Európe.
Avšak vráťme sa pár rokov späť. Napriek tomu, že situácia v Nescafé vyzerala okolo roku 1938 veľmi sľubne, udalosti roku 1939 a nasledujúcej vojny ju nenechali nepoznačené. No aj počas tohto obdobia dokázala fungovať a ich instantná káva bola dodávaná a výrazne obľubovaná Americkými vojakmi. Po vojne Nescafé exportovala aj do Francúzska a Anglicka, no aj tak zostala jej najväčším veľvyslancom americká armáda.
Dnes už je obľúbená vo vyše 180 krajinách svet a okrem toho sa dostala na ozaj „špičkové miesta“. Existuje fotka z roku 1953 zobrazujúca Edmunda Hillariho a Tenzinga Norgaya ako si dopriavajú práve túto kávu počas expedície na Mount Everest a zas roku 1969 sa spolu s prvým človekom stala Nescafé prvou kávou na mesiaci.
A ak sa nejaká káva dostane na vrchol sveta a dokonca aj na Mesiac, rozhodne si zaslúži aj miesto vo vašom srdci.
Vhodná pre použitie v automatoch aj na domáce použitie Vynikajúca chuť Po pridaní horúcej vody ihneď pripravená na použitie
Doma je možné namiesto vody použiť mlieko Doma doporučujeme veľmi dobre vymiešať najlepšie mixérom
- chevron_left
- 1
- chevron_right