Mövenpick Barista Espresso zrnková káva 500g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

   ZRNKOVÁ KÁVA

-12%Novinka

Mövenpick Barista Espresso zrnková káva 500g

Mövenpick Espresso je zmes 10% Robusta a 90% Arabika. Zrná pochádzajú z vysokohorských miest po celom svete. Káva je vhodná na Espresso. Káva má silnú a plnú chuť s veľmi malou kyslosťou.

5,98 € s DPH

História ceny

Mövenpick Barista Espresso zrnková káva 500g

Naša cenotvorba sa zakaždým riadi zásadami férovej ceny. Nehýbeme umelo cenami a nechvastáme sa prestrelenými percentami. Pri každom produkte vždy nájdete históriu ceny.

×

4,98 € bez DPH

6,79 € -12%

check ZASIELAME IHNEĎ

2% z hodnoty tovaru Vám pripíšeme do peňaženky ak ste zaregistrovaný - 0,12 €

local_shipping Kedy dostanem tovar?

Packeta Piatok 21.06.2024
Kurier DPD Štvrtok 20.06.2024
Kurier UPS Štvrtok 20.06.2024
  • Poštovné 3,50€ Packeta do hmotnosti 5 kg
4,90€ Kuriér DPD alebo UPS Poštovné 3,50€ Packeta do hmotnosti 5 kg 4,90€ Kuriér DPD alebo UPS
  • Predĺžené vrátenie tovaru  až do 30 dní bez udania dôvodu a s poštovným zdarma Predĺžené vrátenie tovaru až do 30 dní bez udania dôvodu a s poštovným zdarma
  • Výhodný vernostný program 2 % z každého nákupu späť. Výhodný vernostný program 2 % z každého nákupu späť.
  • Expresná doprava už do 24 hod Expresná doprava už do 24 hod
  • Dodanie: Packeta výdajné miesta a Z - boxy, kuriérom DPD a UPS Dodanie: Packeta výdajné miesta a Z - boxy, kuriérom DPD a UPS
  • Spôsoby platby : dobierka, platobná karta, bankový prevod a QR kód, online bankový prevod Spôsoby platby : dobierka, platobná karta, bankový prevod a QR kód, online bankový prevod

Mövenpick Barista Espresso zrnková káva je ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov kávy. Táto jedinečná zmes obsahuje 10 % Robusta a 90 % Arabica, pričom zrná pochádzajú z vysokohorských oblastí po celom svete.Vďaka starostlivému výberu a pomalému, intenzívnemu praženiu vzniká hustý nálev s plnou, intenzívnou chuťou a arómou, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších kávových znalcov.

Káva Mövenpick Barista Espresso je ideálna na prípravu Espressa, čo ocenia všetci, ktorí túžia po silnej a plnej chuti s minimálnou kyslosťou. Vďaka svojmu jedinečnému zloženiu a starostlivému spracovaniu sa hodí pre rôzne druhy použitia, či už preferujete tradičný espresso stroj, french press, moka kanvičku alebo filter.

Mövenpick Barista Espresso nie je len o skvelej chuti, ale aj o kvalite, ktorú prináša výrobca J.J. Darboven, známy svojou dlhoročnou tradíciou a skúsenosťami v oblasti kávy.

Každé zrnko kávy je starostlivo vybrané a spracované, aby prinieslo dokonalý zážitok z kávy. S Mövenpick Barista Espresso si môžete byť istí, že každá šálka bude nezabudnuteľným okamihom, ktorý vám prinesie radosť a energiu na celý deň.

Vhodná pre všetky druhy použitia, táto káva je skutočným univerzálom vo svete káv. Nezáleží na tom, aký spôsob prípravy preferujete, Mövenpick Barista Espresso vám vždy poskytne ten najlepší možný výsledok.

Zažite pravú chuť espressa s Mövenpick Barista Espresso, kávou, ktorá je stvorená pre tých, ktorí vedia oceniť skutočnú kvalitu a intenzívnu chuť. Objednajte si svoje  balenie ešte dnes a vychutnajte si každý dúšok tejto výnimočnej kávy.

----------

Obchodný názov : Mövenpick Barista Espresso zrnková káva 500g

Zloženie: 90% Arabica 10% Robusta

Použitie: vhodná pre všetky druhy kávovarov

Hmotnosť : 500 g

Krajina pôvodu : Nemecko

Balené v ochrannej atmosfére.

Skladovanie : Skladujte na suchom a tmavom mieste

Distribútor: MI holding s.r.o., Sama Chalupku 6296/20F, 07101 Michalovce, tel: 0905339339

4006581017020
Mletie
Zrnková
Zloženie
90 % Arabika - 10 % Robusta
Obsah kofeínu
Nízky
Balenie
500 g

Balené v ochrannej atmosfére.

Skladujte v suchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Distribútor: MI holding s.r.o., Sama Chalupku 6296/20F, 07101 Michalovce, tel: +421905339339

Objednanie:                                                             Doručovacia adresa:

Všetky produkty dostupné k objednaniu sú skladom                    Fakturačná adresa alebo doručenie na inú adresu podľa výberu

Doručenie :                                                             Vrátenie tovaru:

Packeta, DPD a UPS                                                                            Predĺžená lehota na vrátenie tovaru až 30 dní

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...
chat Komentáre (0)