KÁVA

Vergnano Gran Aroma Bar zrnková káva 1 kg
12,46 €
15,20 € -18%
(s DPH)
Vergnano Gran Aroma Bar je zmes 40% Robusty a 60% Arabiky.Fantastická chuť kávy je dosiahnutá pomalým pražením kávy.Zrná Arabiky sú pôvodom zo Strednej Ameriky a zrná Robusty sú z Afriky.Káva je pražená tradičnou pražiarňou v Turíne.Káva má vyšší obsah kofeínu.Káva má intenzívnu chuť, výrazné telo a tóny korenistej čokolády.Vergano káva má veľmi malú kyslosť a malú crému
Mauro caffé De Luxe zrnková káva 1 kg
19,19 €
23,40 € -18%
(s DPH)
Mauro caffé De Luxe je špičková zmes najvyššej triedy, je tradičným severoitalským espresso so stredným obsahom kofeínu. Tmavo pražená káva s intenzívnou chuťou, s jemnou čokoládovou arómou a bohatou penou. Je ideálna pre všetkých milovníkov krémového a smotanového espresa. Kávové zrná pochádzajú z plantáží Brazílie, Indie a Strednej Ameriky.
Passalacqua Cremador zrnková káva 1 kg
22,88 €
27,90 € -18%
(s DPH)
Passalacqua Cremador je tipické Neapolské espresso. Passalacqua Cremador káva je zmes 70% Arabiky a 30% Robusty. Z tejto kávy pripravíte fantastické cappuccino. Pražená je tradičnou rodinnou pražiarňou v Neapole. Zrná pochádzajú z Južnej Ameriky. Káva sa vyznačuje hustou crémou, miernou kyslosťou, orieškovými tónmi a korenistou chuťou. Káva má vyšší obsah kofeínu.
Alfredo Cremmazzuro 1 kg
22,90 €
(s DPH)
Alfredo - legenda na Slovensku. Pražená je v pražiarni firmy J.J.Darboven v Nemecku. Cremazzurro presvedčí svojou intenzívnou arómou a silným, jemne pórovitým krémom. Výborný mix arabiky a robusty v pomere 85:15 zaručí krémovú chuť tejto kávy. Nemecká kvalita - talianská chuť. Veľkoobchodná zľava pri odbere od 3 a viac kusov 
Káva Espresso Professional, BOP, zrnková, 1 kg popradská
14,87 €
17,92 € -17%
(s DPH)
Tradičná zrnková  káva od slovenského výrobcu. Káva Espresso Professional, BOP.Pražená káva, zmes arabiky a robusty, balená v ochrannej atmosfére N2. Popradská káva Espresso Professional je káva určená pre tých, ktorí ocenia silnú a plnú chuť v každej šálke. Dosiahli sme to vyšším stupňom praženia a správnym pomerom medzi Arabikou a Robustou.