Vyhľadávanie
keyboard_arrow_up
Najnovšie príspevky
keyboard_arrow_up

Pellini - unikátnosť a neomylnosť

message
Žiadne komentáre.
star
Hodnotenie: 0

Pellini – unikátnosť a neomylnosť

Ako ste si už určite všimli, talianske kávy patria medzi trendové a široko obľúbené. Veľa kvalitných a celosvetovo známych značiek pochádza práve odtiaľ. Konkurencia je veľká. Tam kde je veľa úspechu jej samozrejme musí byť veľa. No aj to núti rôznych výrobcov posúvať svoje hranice a prekonávať nielen samých seba, ale aj všetkých okolo. Na mieste takejto vysokej konkurencie vznikla aj ďalšia výnimočná spoločnosť na výrobu kávy.

Každá významná spoločnosť má aj nejaký ten prívlastok. Jedna sa hrdí titulom najstaršej, jedna najznámejšej, jedna svetovo najrozšírenejšej. Najvýznamnejším titulom, ktorý káva môže dosiahnuť je titul najkvalitnejšej. Určite by bolo ťažké objektívne vybrať iba jednu. No Pellini by určite patrila medzi tie najvyššie položené.

Spoločnosť bola založená rodinou Pellini, ktorej vášeň pre kávu prekvitala po generácie. Táto vášeň prerástla do zápalu pre vec a Pellini sa všetkými možnými spôsobmi pokúšala vylepšiť kvalitu svojej kávy. Práve túto kvalitu vedia ľudia oceniť celosvetovo, čo spôsobilo značný rast spoločnosti, či už z hľadiska distribúcie vo svete, alebo obľúbenosť v domácom Taliansku. Toto odhodlanie je aj vyobrazené v jednom z ich mott, ktorý by sa dal zvoľna preložiť ako : „ Káva nie je iba pasívny zvyk, ide o unikátny rituál, ktorý treba zažiť v tej najlepšej podobe a vnímať všetky jej pridané hodnoty.“ Spoločnosť bola založená aby dosiahla vrchol v rebríčku kvality, aby sa jej meno stalo symbolom kvality nie len v Taliansku ale aj v zahraničí.

Na tom sa pracuje každý deň. V Pellini znamená výroba kávy dlhý a kontrolovaný postup. Najlepšie kávové plantáže sú obstarávané tými najlepšími ľuďmi. Káva potom ďalej prechádza tým najpresnejším spracovaním a najlepšími dostupnými technikami. To v konečnom dôsledku prináša spoločnosti práve ich hrdosť, prestíž a rešpekt medzi ostatnými výrobcami kávy. Ako sami hovoria, ich cieľom je dosiahnuť vrchol kávového reťazca z pohľadu kvality a tak zabezpečiť zákazníkovi túžiacom po perfektnej chuti, aróme a celkovom zážitku len to najlepšie. Ich cieľom je byť „Unikátni a neomylní.“

Spoliehajú sa pri tom na celú škálu odborníkov zabezpečujúcich všetko od kontroly celkovej výroby, až po ochutnávanie a vyberanie tých najlepších zŕn arabiky a robusty z rôznych krajín pre zabezpečenie len toho najlepšieho materiálu na výrobu toho najlepšieho nápoja. Každá jedna kombinácia, každý jeden výrobok si prešiel tou najpoctivejšou selekciou surovín, aby bola vylepšená chuť i vôňa produktu v každom ohľade.

Zákazníci vždy hľadajú niečo výnimočné, niečo čo bude vystupovať z radu. Jedným z produktov, ktoré zabezpečuje Pellini reputáciu, je ich espresso Pellini TOP 100% Arabica, ktoré sa teší úspechu najmä na domácom území.

Ako už názov hovorí, ide o zmes 100% zŕn arabiky a dosahuje tie najvyššie profesionálne štandardy. Všetky kvality, postupy, všetko čo definuje úspech Pellini v Taliansku i vo svete je obsiahnuté práve v tejto káve. Bola ocenená zlatou medailou za jej eleganciu a odlišnosť a stále ide o ikonu ohodnocovanú mnohými kávovými expertmi.

Káva nemá totiž byť len chutná, má byť aj potešením pre oči, pretože už pri prvom pohľade sa dá o káve veľa povedať. Farba, konzistencia, hustota krému, na tom všetkom si výrobcovia dali záležať. Vôňa komplexná a delikátna, chuť oceňovaná expertmi, výzor, ktorý hovorí za všetko. Ak je nejaký produkt, ktorý vás presvedčí o výbere Pellini spomedzi ostatných výrobcov kávy, je to práve tento.

Ak teda hľadáte niečo unikátne a zároveň svetovo oceňované expertmi i bežnými zákazníkmi, Pellini je určite káva, ktorú by ste mali vyskúšať.

Zdroje: https://www.pellinicaffe.com/at_en/