Nescafé Dolce Gusto Espresso Barista 16 ks
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nescafé Dolce Gusto Café Au Lait 16 ks

Café Au Lait (veľký hrnček kávy s mliekom). Veľký raňajkový hrnček plný chutné kávy s mliekom s jemnou penou na povrchu si teraz môžete pripraviť pomocou iba jedinej kapsule. Kapsula obsahuje zmes rozpustnej kávy a plnotučného mlieka pre dokonalý začiatok Vášho dňa!

5,95 € s DPH

4,96 € bez DPH

check ZASIELAME IHNEĎ

2% z hodnoty tovaru Vám pripíšeme do peňaženky ak ste zaregistrovaný - 0,12 €

local_shipping Kedy dostanem tovar?

Packeta Streda 31.07.2024
Kurier DPD Utorok 30.07.2024
Kurier UPS Utorok 30.07.2024
  • Poštovné Packeta - 3,50 €  / max 5 kg / Poštovné kuriér DPD alebo UPS - 4,90 € Poštovné Packeta - 3,50 € / max 5 kg / Poštovné kuriér DPD alebo UPS - 4,90 €
  • Predĺžené vrátenie tovaru  až do 30 dní bez udania dôvodu +  VRÁTENIE tovaru cez Packetu ZDARMA / platí len pre spotrebiteľov nie pre firmy/ Predĺžené vrátenie tovaru až do 30 dní bez udania dôvodu + VRÁTENIE tovaru cez Packetu ZDARMA / platí len pre spotrebiteľov nie pre firmy/
  • Výhodný vernostný program 2 % z každého nákupu späť. Výhodný vernostný program 2 % z každého nákupu späť.
  • Expresná doprava už do 24 hod Expresná doprava už do 24 hod
  • Dodanie: Packeta výdajné miesta a Z - boxy, kuriérom DPD a UPS Dodanie: Packeta výdajné miesta a Z - boxy, kuriérom DPD a UPS
  • Spôsoby platby : dobierka, platobná karta, bankový prevod a QR kód, online bankový prevod Spôsoby platby : dobierka, platobná karta, bankový prevod a QR kód, online bankový prevod

Obchodný názov: Dolce gusto Café Au Lait 16 ks

Popis: kávové kapsuly, pražená mletá káva a sušené plnotučné mlieko

Zloženie :Sušené mlieko plnotučné (73,7 %), rozpustná káva (24 %), stabilizátory (fosforečnany draselné, citrany sodné), emulgátor (sójový lecitín)

Alergény: mlieko, sójový leticín

Hmotnosť : 96 g

Balenie : 16 ks x 6 g

Skladovanie : Skladujte pri izbovej teplote

Výživové hodnoty:

Výživové hodnoty v 100 g výrobku:

Energia: 1670 kJ/ 400 kcal

Tuky: 20 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 12,50 g

Sacharidy: 29,4 g z toho cukry : 29,1 g

Bielkoviny : 21,2 g

Soľ : 1,03g

Krajina pôvodu: Španielsko

Distribútor: Nestlé Slovensko, s.r.o. Košovská cesta 56/11, 971 01 Prievidza, Tel: +421 46 542 43 26

NESTLÉ
7613033174704
Objednanie:                                                             Doručovacia adresa:

Všetky produkty dostupné k objednaniu sú skladom                    Fakturačná adresa alebo doručenie na inú adresu podľa výberu

Doručenie :                                                             Vrátenie tovaru:

Packeta, DPD a UPS                                                                            Predĺžená lehota na vrátenie tovaru až 30 dní

 Túto kávu pozná nespočetné množstvo ľudí a určite sa nachádza aj vo vašej domácnosti. Hoci je obľúbená medzi mnohými, jej história a kariérny postup zostávajú pre väčšinu skryté. Poďme si teda spolu prejsť cestu, po ktorej postupovala jedna z najznámejších bežných kávových spoločností.

            Najprv by sme si však mali povedať niečo o značke samotnej. Už na začiatok by som rád upozornil, že termín „bežný“ vyznie ako podstatné nedocenenie kvalít Nescafé. Na mysli sa má skôr jej široká dostupnosť a rozšírenosť v skoro všetkých väčších i menších potravinových reťazcoch. 

            Motto a trend Nescafé sa točia okolo rešpektu. Uvedomujú si, že veľké množstvo kreditu za ťažko odvedenú prácu patrí práve ľudom, ktorí zbierajú tieto kávové v horúcom prostredí Brazílie, Mexica, či iných oblastí.

Tieto kávové plantáže, či farmy sú často navštevované a kontrolované s cieľom priniesť nové inovatívne metódy starostlivosti a spracovania, ako aj dohliadanie na zdravie a spokojnosť svojich pracovníkov bez narušenia jedinečného spojenia s prírodou.

Bez našej planéty by tu nebola káva a rozhodne by sme tu neboli ani len my. Preto sa aj voči nej treba správať s rešpektom. V Nescafé tomu podriaďujú výrazne úsilie s cieľom znížiť škodlivý dopad na prostredie a prísť s čoraz viac vhodnými metódami práce, nech už ide o znižovanie vypúšťania škodlivých plynov do ovzdušia alebo šetrenie čoraz vzácnejšej vody a človekom vyťaženej prírody.

S tým súvisí aj ďalší bod kávového procesu výroby – balenie. Rešpekt voči káve samotnej, a tým nepriamo voči všetkým čo sa podieľali na jej výrobe je samozrejmý. Baleniu je prikladaná veľká pozornosť, aby sa nedopatrením neznehodnotila všetka tá ťažká práca a čas, ktorá bola dovtedy venovaná každému zrnku. Avšak ako som spomínal, otáča sa to spať na rešpekt k prírode a to používaním ľahko a opakovane recyklovateľným materiálov.

Teraz, keď už o čosi viac rozumieme princípom a ideálom tejto spoločnosti, poďme sa pozrieť odkiaľ to všetko pramení.

Čo možno veľa z vás nevie, korene Nescafé siahajú až do roku 1929 k spoločnosti Nestlé. Po krachu na Wall Street došlo k obrovskému prebytku produkcie kávy a Nestlé dostala za úlohu z toho vyťažiť.

 Na miesto bol poslaný kávový expert Max Morgenthaler, ktorého cieľom bolo vytvoriť vynikajúcu kávu obyčajným zaliatím vodou. On a jeho tím dlho pracovali, aby prišli na spôsob ako vytvoriť novú instantnú kávu zatiaľ čo by zachovali prirodzenú chuť kávy. To sa im podarilo až po dlhých rokoch a v roku 1938 bola založená spoločnosť Nescafé, odvodená od spojenia prvých troch písmen spoločnosti Nestlé a ich cieľového produktu výroby – kávy.

Zakladajúca továreň bola postavená v roku 1938 v Orbe vo Švajčiarsku a funguje dodnes. V roku 1961 sa prišlo s revolučným nápadom. Miesto dovtedy využívaných plechových nádob sa začala káva predávať v sklenených nádobách, najprv v Japonsku a po tamojšom úspechu aj v Európe.

Avšak vráťme sa pár rokov späť. Napriek tomu, že situácia v Nescafé vyzerala okolo roku 1938 veľmi sľubne, udalosti roku 1939 a nasledujúcej vojny ju nenechali nepoznačené. No aj počas tohto obdobia dokázala fungovať a ich instantná káva bola dodávaná a výrazne obľubovaná Americkými vojakmi. Po vojne Nescafé exportovala aj do Francúzska a Anglicka,  no aj tak zostala jej najväčším veľvyslancom americká armáda.

Dnes už je obľúbená vo vyše 180 krajinách svet a okrem toho sa dostala na ozaj „špičkové miesta“. Existuje fotka z roku 1953 zobrazujúca Edmunda Hillariho a Tenzinga Norgaya ako si dopriavajú práve túto kávu počas expedície na Mount Everest a zas roku 1969 sa spolu s prvým človekom stala Nescafé prvou kávou na mesiaci.

A ak sa nejaká káva dostane na vrchol sveta a dokonca aj na Mesiac, rozhodne si zaslúži aj miesto vo vašom srdci.

chat Komentáre (0)