Nestlé Nesquik Lacté čokoláda 1 kg
Prémiová horúca čokoláda. Kompletná zmes kakaového nápoja. Vysoký obsah kakaa. Stačí pridať horúcu vodu, lebo zmes už obsahuje sušené mlieko.
2% z hodnoty tovaru Vám pripíšeme do peňaženky ak ste zaregistrovaný - 0,40 €
-
Poštovné Packeta - 3,50 € / max 5 kg / Poštovné kuriér DPD alebo UPS - 4,90 €
-
Predĺžené vrátenie tovaru až do 30 dní bez udania dôvodu + VRÁTENIE tovaru cez Packetu ZDARMA / platí len pre spotrebiteľov nie pre firmy/
-
Výhodný vernostný program 2 % z každého nákupu späť.
-
Expresná doprava už do 24 hod
-
Dodanie: Packeta výdajné miesta a Z - boxy, kuriérom DPD a UPS
-
Spôsoby platby : dobierka, platobná karta, bankový prevod a QR kód, online bankový prevod
Obchodný názov: Nestlé horúca čokoláda Nesquil Lacté 1 kg
Zloženie: cukor, odtučnený kakaový prášok(11,30 %), sušená sladká SRVÁTKA, sušené odtučnené MLIEKO 19,10 %, zahusťovadlo E466, soľ, Aróma
Alergény: sušená sladká srvátka, mlieko
Hmotnosť : 1000 g
Balenie : 1000 g
Dávkovanie : 25 g / 150 ml vody
Návod na prípravu : Jednu dávku 25 g nasypte do nádoby a zalejte max.150 ml horúcej vody a dôkladne premiešajte.
Skladovanie : Skladujte na suchom mieste
Výživové hodnoty:
Výživové hodnoty v 100 g výrobku:
Energia: 1568 kJ/ 370 kcal
Tuky: 1,6 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 1 g
Sacharidy: 76 g z toho cukry : 73 g
Bielkoviny : 11 g
Soľ : 0,90 g
Vláknina: 4,9 g
Krajina pôvodu: Česká republika
Distribútor: Nestlé Slovensko, s.r.o. Košovská cesta 56/11, 971 01 Prievidza, Tel: +421 46 542 43 26
Objednanie :
Všetky produkty dostupné k objednaniu sú skladom
Doručovacia adresa:
Fakturačná adresa alebo doručenie na inú adresu podľa výberu
Spôsoby platby:
Dobierka / pri dopravcovi Packeta nedostupné/, bankový prevod, platbobná karta
Vrátenie tovaru:
Predĺžená lehota na vrátenie tovaru až 30 dní
Doručenie:
Vlastnosti:
Vynikajúca chuť, výborná rozpustnosť aj v domácich podmienkach
Použitie:
Vhodná pre použitie v automatoch rovnako aj na domáce použitie. Po pridaní horúcej vody a premiešaní ihneď pripravená na použitie.
Pre maximálnu chuť
pri domácej alebo reštauračnej príprave je možné namiesto vody použiť mlieko. Doma doporučujeme otestovať si množstvo pridanej vody alebo mlieka a veľmi dobre vymiešať, najlepšie mixérom.
Túto kávu pozná nespočetné množstvo ľudí
a určite sa nachádza aj vo vašej domácnosti. Hoci je obľúbená medzi mnohými, jej história a kariérny postup zostávajú pre väčšinu skryté. Poďme si teda spolu prejsť cestu, po ktorej postupovala jedna z najznámejších bežných kávových spoločností. Najprv by sme si však mali povedať niečo o značke samotnej. Už na začiatok by som rád upozornil, že termín „bežný“ vyznie ako podstatné nedocenenie kvalít Nescafé. Na mysli sa má skôr jej široká dostupnosť a rozšírenosť v skoro všetkých väčších i menších potravinových reťazcoch.
Motto a trend Nescafé
sa točia okolo rešpektu. Uvedomujú si, že veľké množstvo kreditu za ťažko odvedenú prácu patrí práve ľudom, ktorí zbierajú tieto kávové v horúcom prostredí Brazílie, Mexica, či iných oblastí. Tieto kávové plantáže, či farmy sú často navštevované a kontrolované s cieľom priniesť nové inovatívne metódy starostlivosti a spracovania, ako aj dohliadanie na zdravie a spokojnosť svojich pracovníkov bez narušenia jedinečného spojenia s prírodou.
Bez našej planéty
by tu nebola káva a rozhodne by sme tu neboli ani len my. Preto sa aj voči nej treba správať s rešpektom. V Nescafé tomu podriaďujú výrazne úsilie s cieľom znížiť škodlivý dopad na prostredie a prísť s čoraz viac vhodnými metódami práce, nech už ide o znižovanie vypúšťania škodlivých plynov do ovzdušia alebo šetrenie čoraz vzácnejšej vody a človekom vyťaženej prírody.
S tým súvisí aj ďalší bod kávového procesu výroby – balenie. Rešpekt voči káve samotnej, a tým nepriamo voči všetkým čo sa podieľali na jej výrobe je samozrejmý. Baleniu je prikladaná veľká pozornosť, aby sa nedopatrením neznehodnotila všetka tá ťažká práca a čas, ktorá bola dovtedy venovaná každému zrnku. Avšak ako som spomínal, otáča sa to spať na rešpekt k prírode a to používaním ľahko a opakovane recyklovateľným materiálov.