Julius Meinl mandle v mliečnej čokoláde a škorici 250 ks
Vychutnajte si prémiové mandle obalené v bohatej mliečnej čokoláde s jemným dotykom aromatickej škorice. Ideálna sladká pochúťka na každú príležitosť. Balenie obsahuje 250 ks (750 g).
2% z hodnoty tovaru Vám pripíšeme do peňaženky ak ste zaregistrovaný - 0,40 €
Packeta | Utorok 25.03.2025 |
Kurier SPS | Pondelok 24.03.2025 |
-
Packeta €3,59 DPD alebo SPS €4,99
-
Predĺžené vrátenie tovaru až do 30 dní + VRÁTENIE tovaru cez Packetu ZDARMA
-
Výhodný vernostný program 2 % z nákupu späť.
-
Expresná doprava už do 24 hod
-
Dodanie: Packeta výdajné miesta a Z - boxy, kuriérom DPD a UPS
-
Spôsoby platby : dobierka, platobná karta, bankový prevod a QR kód, online bankový prevod
Obchodný názov : Julius Meinl mandle v mliečnej čokoláde a škorici 250 ks
Popis: Mandle v mliečnej čokoláde a škorici
Zloženie: MLIEČNA čokoláda 70%, cukor , kakaové maslo, sušené plnotučné MLIEKO, kakaová hmota, rastlinný tuk(palmový olej zo semien maslovníka, olej zo semien Shorea robusta, jadro manga), SRTVÁTKOVÝ prášok, MLIEČNY tuk, LAKTÓZA, emulgátory:slnečnicový lecitín, polyglyceropolyricinoleát, prírodná vanilková aróma, vyprážané MANDĹOVÉ jadierka 25%, mletá škorica 5%, kaková sušina v MLIEČNEJ čokoláda min. 25%. Obsahuje okrem kakaového masla aj rastlinné tuky.
Hmotnosť : 750 g
Skladovanie : Skladujte v suchu a chráňte pred teplom
Energetická hodnota na 100 g:
Energia : 2393 kj / 574 kcal
Tuky: 36 g - z toho nasýtené mastné kyseliny: 14 g
Sacharidy: 50 g - z toho cukry: 42 g
Vláknina: 7 g
Proteíny: 9,1 g
Soli: 0,1g
Distribútor: MI holding s.r.o., Sama Chalupku 6296/20F, 07101 Michalovce, Slovenská republika, tel: +421 905 339 339
Objednanie :
Všetky produkty dostupné k objednaniu sú skladom ( ak pri produkte nie je uvedená iná dodacia doba)
Doručovacia adresa:
Fakturačná adresa alebo doručenie na inú adresu podľa výberu
Spôsoby platby:
Dobierka / pri dopravcovi Packeta nedostupné/, bankový prevod, platbobná karta
Vrátenie tovaru:
Predĺžená lehota na vrátenie tovaru až 30 dní
Doručenie: