Prečo je také dobré piť kávu aj v lete?

message
Žiadne komentáre.
star
Hodnotenie: 0

Ste pripravení na nákup ? Ešte predtým sa s vami podelíme o pár drobností , prečo je aj v lete také fantastické

rozhodnúť sa pre kofeín. Kreatívne, nové recepty tohto leta, najmä pokiaľ ide o pitie kávy: leto vás môže inšpirovať k novým receptom na kávu. Vyrobené z čerstvého ovocia, korenia a rôznych alternatív mlieka - kávové nápoje ponúkajú svet vzrušujúcich chutí. Experimentovať môžeme napríklad s jahodovým ľadovým latté alebo mätovým cold brew, ktoré poskytuje skutočne osviežujúci zážitok. Niekoľko vzrušujúcich kávových zážitkov sme Vám predstavili aj v našom poslednom blogovom článku :

https://tvojakava.sk/blog/napady-a-recepty/kavove-koktaily-so-specialnou-prichutou-ktore-musite-toto-leto-vyskusat.html

Zdravotné benefity kávy aj v lete: káva môže mať veľa zdravotných benefitov, ak ju striedmo konzumujeme. Podľa výskumov môže pitie kávy znížiť riziko niektorých chronických ochorení, môže zlepšiť metabolizmus a zvýšiť duševnú bdelosť. Tieto výhody platia aj v lete, takže stojí za to kávu začleniť do vašej každodennej rutiny. Už ste si dali svoju dávku kofeínu?

Energizujúci účinok: letné horúčavy nám často sťažujú každodenné činnosti a viac nás unavujú, môžeme sa cítiť nesvoji. Obsah kofeínu v káve pomáha prekonať popoludňajšiu ospalosť a únavu a môžeme svoje úlohy vykonávať sviežejšie a energickejšie. Kľudne si dajte kávu, nemusíte sa zdržiavať. :)

Výber chladivých nápojov: v lete môže mať zážitok z pitia kávy extra prínos,  keďže je v nej dostatok občerstvenia

a chladivý kávový nápoj nás aj osvieži. Ľadové kávy, frappé a kávové koktaily ponúkajú vynikajúcu alternatívu na horúce dni. Dobre pripravená ľadová káva vás nielen prebudí, ale aj príjemne schladí.

Lepšie raz ochutnať ako stokrát počuť! Dajte si kávu a vychutnajte si leto 2024 s frapé, espresso martini na plný dúšok!

To je to, čo tvojakava tím pre Vás chce!

Tvojakava.sk