Lavazza Gran Espresso E.S.E. pody 150 ks
check ZASIELAME IHNEĎ
Lavazza Gran Espresso vyznačujúca sa vynikajúcou vyváženosťou najjemnejších druhov Arabika zmiešanými spolu s ázijskými a africkými pranými zrnami Robusta.Táto zmes poskytuje silnú, intenzívnu skvelú chuť. Lavazza Grand 'Espresso Vám garantuje tradičné typické talianske espresso. Káva Lavazza Gran Espresso sa dokonale hodí na prípravu vo všetkých zariadeniach kompatibilných s E.S.E. pod.
29,90 €
-2%
Passalacqua Cremador zrnková káva 1 kg
check ZASIELAME IHNEĎ
Passalacqua Cremador je tipické Neapolské espresso. Passalacqua Cremador káva je zmes 70% Arabiky a 30% Robusty. Z tejto kávy pripravíte fantastické cappuccino. Pražená je tradičnou rodinnou pražiarňou v Neapole. Zrná pochádzajú z Južnej Ameriky. Káva sa vyznačuje hustou crémou, miernou kyslosťou, orieškovými tónmi a korenistou chuťou. Káva má vyšší obsah kofeínu.
29,98 €
30,59 €
Množstevné zľavy Cena od 13,02 €
Mövenpick Barista Espresso zrnková káva 1 kg
check ZASIELAME IHNEĎ
Mövenpick Espresso je zmes 10% Robusta a 90% Arabika. Zrná pochádzajú z vysokohorských miest po celom svete. Káva je vhodná na Espresso. Káva má silnú a plnú chuť s veľmi malou kyslosťou.
14,79 €
Buondi Gold zrnková káva 1 kg
check ZASIELAME IHNEĎ
Zrnková káva Buondi Gold 1 kg.  Kombinácia tých najlepších zŕn pochádzajúcich zo strednej Ameriky a Brazílie. Káva sa praží v Portugalsku jemným a pomalým procesom zo zmesi aromatických Robustových zŕn (70 %) v kombinácií s jemnou arómou vybraných zŕn Arabika (30 %), vďaka ktorým vzniká pokušenie pre tých, ktorí si radi vychutnajú výraznu chuť kávy.
16,91 €
Množstevné zľavy Cena od 13,61 €
Tupinamba Supremo zrnková káva 1 kg
check ZASIELAME IHNEĎ
Zrnková káva Tupinamba 1000 g . Výrobcom je španielska rodinná pražiareň, ktorá praží kávu  už od roku 1897. Prirodzene chutná káva, ktorej chuť si okamžite obľúbite. Má veľké kávové zrná, po vypražení ostáva suchá , t.j. zbytočne nezaťažuje pressovaciu jednotku stroja. 
Zmes kávových zŕn Arabica a Robusty. Výraznejšia káva so zmesou Robusty z Ugandy a Vietnamu a brazílskej Arabiky. Prevažujú kávové zrná vo forme spracovania natural (suchou cestou), čo prepožičiava veľmi príjemnú sviežu a jemnejšiu zmes.
Veľkoobchodná zľava 30% pri odbere od 12 ks.
22,68 €
Novinka
Musetti Intenso zrnková káva 1kg
check ZASIELAME IHNEĎ
Nadčasová a nikdy fádna zmes s výraznou a krémovou chuťou. Intenzívna zmes, ktorá kombinuje klasickú arómu s plnou štruktúrou, sprevádzanú tónmi kakaa a jemnou dochuťou. Špeciálna aróma,ktorá uspokojí všetky chute a uchváti kávových nadšencov svojou najčistejšou formou.
25,90 €
-10% Novinka
Kimbo dolce gusto Napoletano Pompei 16 ks
check ZASIELAME IHNEĎ
Espresso! Dobré Espresso spoznáte podľa vrstvy napenené kávy, ktorá zostáva na povrchu a pomáha tak uchovať chuť a arómu. Dokonalá pena vzniká kombináciou prvotriednej kávy a správneho tlaku vo Vašom stroji. Výrazná pena dokladá, že máte v ruke prvotriednej šálku kávy.
4,94 €
5,49 €
-15%
Starbucks blonde roast 100 % arabika 450 g zrnková káva
check ZASIELAME IHNEĎ
Káva Starbucks svojou lákavou chuťou a príťažlivou vôňou prispeje k lepšiemu štartu do dňa. Ide o 100% Arabiku známu svojou výraznou vôňou a chuťou. Krajinou, kde prebiehalo praženie, je Portugalsko. Výslednú chuť káve vtlačilo káve Starbucks® Espresso Roast, zrnková káva 3x praženie stupňa 12. 
13,17 €
15,49 €
Davidoff Espresso 57 Dark & Chocolatey zrnková káva 500 g
check ZASIELAME IHNEĎ
Vychutnejte si jedinečné dielo kávových majstrov Tajomstvo kávy Davidoff Espresso 57 Dark & Chocolatey sa skrýva v jemnej vyváženosti času praženia a teploty. Tradičné bubnové praženie umožňuje jemné rozvinutie plnej chuti zŕn a dodáva espressu jeho výnimočnú chuť. Objavte jemnú arómu a nepatrné čokoládové tóny, ktoré potešia vaše zmysly. Dokonale sa hodí pre plné automatické kávovary.
11,90 €
-20%
Julius Meinl Espresso Crema pre Nespresso 10 ks
check ZASIELAME IHNEĎ
Stredne pražená mletá káva Julius Meinl Crema Espresso určená pre systém Nespresso je perfektne vyvážená kávová zmes, ktorá pozostáva z kvalitných odrôd Arabiky (stredná Amerika) a Robusty (Ázia). V šálke sa vyznačuje delikátnou arómou a vyrovnanou dlhotrvajúcou chuťou. Káva je ihneď po zomletí vákuovo uzatvorená do plastovej kapsule tak, aby si dokázala zachovať svoju chuť, arómu a kvalitu až do momentu použitia. Navyše, kapsule neobsahujú olovo, PVDC, OGM, BPA a sú 100%-ne ekologicky rozložiteľné.
3,91 €
4,89 €
Julius Meinl Trend Collection Caffe Crema Intenso zrnková káva 1 kg
check ZASIELAME IHNEĎ
Zrnková káva Trend Collection Caffe Crema Intenso Julius Meinl sú starostlivo vybrané kávové zrná z Južnej Ameriky a Ázie. Káva sa vyznačuje plnou a silnou arómou, jemnou chuťou a vyváženou dochuťou a obzvlášť zamatovou penou. Je obzvlášť vhodná na prípravu s mliekom.
Káva je pražená v pražiarňach vo Viedni alebo v talianskej Vincenze s veľkými skúsenosťami a citom. Šetrným pražením vzniká čokoládovo hnedý viedenský stupeň hnedosti kávy. Káva sa po upražení obratom zabalí tak, aby bola ochránená aróma. Nepretržitá kontrola a ochutnávka od surovín až po hotový produkt garantujú, že sa do šálky kávy dostane len tá najlepšia a najkvalitnejšia káva.
Výhodnejšie akciové balenia
12,90 €
-12%
Popradská Barista Espresso zrnková káva 500 g
check ZASIELAME IHNEĎ
BARISTA espresso je zmesou výberových odrôd kávy Arabiky a Robusty. BARISTA espresso vyniká harmonickou chuťou a výraznou arómou. Je ideálna na prípravu všetkých baristických nápojov ako espresso, cappuccino či caffé latte.
7,65 €
8,69 €
-12% Množstevné zľavy Cena od 8,15 €
Illy Espresso Classico zrnková káva 250 g
check ZASIELAME IHNEĎ
Nástupca Illy espresso Medium. lly je zmesou vysokoakostných odrôd káv Arabica s nižším obsahom kofeínu. Pestrá, príjemne pikantná a pritom jemná s červenohnedou, zrnitou penou. Espresso Illy má cremu orieškovo až tmavo hnedú, ktorá zostáva ešte dlho po zamiešaní. Vôňa illy je silná a intenzívna, chuť vyvážená a príjemný pocit trvá aj niekoľko desiatok minút po vypití.
8,44 €
9,59 €
Lavazza Gran Espresso Intenso E.S.E. pody 150 ks
check ZASIELAME IHNEĎ
Lavazza Gran Espresso Intenso vyznačujúca sa vynikajúcou vyváženosťou najjemnejších druhov Arabika zmiešanými spolu s ázijskými a africkými pranými zrnami Robusta.Táto zmes poskytuje silnú, intenzívnu skvelú chuť. Lavazza Grand 'Espresso Vám garantuje tradičné typické talianske espresso. Káva Lavazza Gran Espresso sa dokonale hodí na prípravu vo všetkých zariadeniach kompatibilných s E.S.E. pod.
29,90 €
Kimbo Espresso Napoletano ESE pody 15ks
check ZASIELAME IHNEĎ
Krémové espresso, plné telo a intenzívna chuť, sprevádzaná hustou pretrvávajúcou cremou. Kimbo Espresso Napoletano je zmes pripravená podľa starej neapolskej tradície, plná intenzívna chuť sa spája s príjemnou sladkosťou. Je ideálne na prípravu všetkých káv a kávových nápojov zmiešaných s mliekom, ako sú cappuccina, latte a ďalšie. stredne silná plná káva veľmi dobrá pena stredný obsah kofeinu. Navyše, kapsule neobsahujú olovo, PVDC, OGM, BPA a sú 100%-ne ekologicky rozložiteľné.
7,79 €
Passalacqua Harem zrnková káva 1 kg
check ZASIELAME IHNEĎ
Skladá sa iba zo starostlivo vybraných zŕn najlepších druhov Arabica (100%). Je charakterizovaná intenzívnou vôňou a jedinečnou sladkou chuťou.Káva je vyvážená zmesou Arabíc z plantáží z celého sveta. Káva je prirodzene sladká, preto sa odporúča piť kávu bez pridania cukru. Káva je jemná a chutná, čo prináša príjemný pocit pitia. Nízky kofeín robí kávu ideálnym pre rannú a večernú relaxáciu.
47,49 €
Množstevné zľavy Cena od 16,45 €
Rioba Gold zrnková káva 1 kg
check ZASIELAME IHNEĎ
Rioba Gold je zmes 80 % Arabiky a 20 % Robusty. Pôvod kávových zŕn je v Brazílii, Strednej Amerike a Indii. Káva má intenzívnu arómu s jemne kyslou chuťou.
18,69 €
-15%
Lavazza Blue Caffè Crema Lungo 100 x 9 g
check ZASIELAME IHNEĎ
Nástupca najobľúbenejšieho druhu  kapsulí Lavazza blue. Pôvodný názov Lavazza caffé crema dolce . 
Zloženie: 100% arabika
Balenie : 100 ks x 9 g
Pôvod: Taliansko
29,67 €
34,90 €
Množstevné zľavy Cena od 14,83 €
Tchibo barista caffé crema 1kg zrnková káva
check ZASIELAME IHNEĎ
Pripravená z najkvalitnejších zŕn tradičnou metódou zbierania a praženia. Stredný stupeň praženia zabezpečil maximálnu dávku chute a arómy. Delikátnosť, zmyselnosť a ľahkosť - to je definícia kávy Tchibo barista caffé crema.
18,09 €
Nescafé Dolce Gusto Espresso 16 ks
check ZASIELAME IHNEĎ
Espresso! Dobré Espresso spoznáte podľa vrstvy napenené kávy, ktorá zostáva na povrchu a pomáha tak uchovať chuť a arómu. Dokonalá pena vzniká kombináciou prvotriednej kávy a správneho tlaku vo Vašom stroji. Výrazná pena dokladá, že máte v ruke prvotriednej šálku kávy.
5,95 €
Tonino Lamborghini Black zrnková káva 1 kg
check ZASIELAME IHNEĎ
Tonino Lamborghini Espresso Black 1kg Zrnková káva Tonino Lamborghini Espresso Black je jedinečná kompozícia kávových zŕn Arabica (60%), brazílskej odrody Alta Mogiana, doplnené najušľachtilejšou Robustou (40%). Tonino Lamborghini Black sa vyznačuje strednou silou a plnou chuťou. Badateľná je dochuť horkej čokolády a korenia. Skvelá tiež vo forme mliečnych káv, ako je cappuccino a latte macchiato.
32,29 €